Dom > O nama
Naša povijest


Established in 1998, Mastars sada ima stručne proizvodne postrojenja za masovnu proizvodnju širokog spektra plastičnih i metalnih dijelova pomoću injekcijskog prešanja i alata, kalupa i alata, lijevnih metala i laserskog rezanja, CNC obrade, Metal Injection Molding, plastičnom i metalnom ekstruzijom.U obradi i montaži i sekundarnoj operaciji može se raditi i dostupan je širok raspon završnih obrada površine. Nudimo veliku uslugu prototipova CNC-a koja proizvodi široku paletu dijelova namijenjenih proizvodnji metala i plastike. Tamo gdje je to potrebno, možemo koristiti konvencionalne prototipne tehnologije za proizvodnju SLS, SLA, SLW i vakuumskih proizvoda.

U skladu s našom korporativnom filozofijom korisnici imaju koristi od naše jedinstvene kombinacije kvalitete, razumne cijene, integriranih usluga i fleksibilnosti. Naša sposobnost postizanja ciljeva kupaca u vrlo kratkom obujmu daje im snažnu konkurentsku prednost.


Naša tvornica


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Aplikacija proizvoda


Ponuđene tehnologije proizvodnje su:
Proizvodnja alata od injekcijskog kalupa (do 10.000 kg težine) i injekcijsko prešanje na rasponu od 60 strojeva od 60T do 650T stezanja
Alat za tlačno lijevanje i lijevanje na strojevima do 800T stezanja
Ekstrudiranje u obje plastike i metala
Injekcijsko prešanje metala
CNC obrada
Završavanje boja
tiskanje
Pritisnite alat i dijelove
Kromiranje / Vakuum metaliziranje


Tehnologije prototipova koje se nude su:
SLA
SLS
Vakuumsko lijevanje
CNC obrada u širokom rasponu polimera uključujući i ABS / ABS-PC mješavinu / Nylon ispunjena i neispunjena / PMMA / POM / PP / PEEK / ULTEM
CNC u većini općenito dostupnih metala
Lasersko rezanje


Naša potvrda


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Proizvodna oprema


image001_副本2.jpg


Naša usluga


Vjerujemo da dobavljač mora opskrbljivati kupce ne samo uz visoku kvalitetu proizvoda već i visoku kvalitetu cjelokupne usluge.

Na Mastarsu vjerujemo da ovo počinje s primitkom i stručnom procjenom zahtjeva, brzim odgovorom na zahtjeve za ponudama i svim kasnijim upitima praćenim kontroliranim i integriranim proizvodnim procesom i brzom pouzdanom isporukom.

Naša dinamična povratna petlja koja povezuje QA / QC, proizvodnju i proizvodnju, rezultira višom propusnošću, smanjenom stopom odbijanja i dosljednom kvalitetom.

Cilj nam je uhvatiti bilo kakve probleme i riješiti ih prije nego što mogu rasti. Vrlo smo dobro upoznati sa svim međunarodnim standardima proizvoda, a naši stručnjaci koji se bave tim projektom u skladu su sa strogim postupcima.

Mastars stalno traži razvoj kroz poboljšanje kvalitete i trenutno imamo slijedeća odobrenja.

ISO 14001 - 2004

ISO 9001 - 2008