Dom > Izložba > Sadržaj
Industriju alata CNC 2014
Apr 29, 2016

Pod 2014-2018 Kina CNC alatnih strojeva industrije tržnica prognoza analize u strateškom planiranju i izvješće o analizi investicija, u posljednjih nekoliko godina, u korist od nacionalne revitalizaciju opreme prerađivačka industrija okoliš i tržište potražnje, domaći strojni alat industrije tehnološki razvoj i ulaganja entuzijazam. "Dvanaest i pet" plan će revitalizirati i oprema za industriju proizvodnje kao glavni sadržaj optimizacija i nadogradnja industrijske strukture, numeričko upravljanje alatnih postala fokus za revitalizaciju opreme prerađivačka industrija. Nakon toga ćemo se usredotočiti na razvoj brzih metala CNC rezanje, preciznost, složen; teške metala CNC rezanje alatnih CNC obradni alata CNC formiranje oprema i komponente od NC alatnih i tako dalje.

Institut za buduće industrije CNC stroj skupinu istraživanja industrije alata, rekao je Kina premašila Njemačka postati najveći alata tržište na svijetu, CNC alatni strojevi su postali glavna struja potrošač alatni strojevi, CNC alatnih strojeva na tržištu je ogroman u budućnosti. Grubim procjenama do 2015, CNC alatnih strojeva industrije u Kini se očekuje na više od 240 milijardi yuana u ukupnoj aktivi, prihod od prodaje od 180 milijardi juana, dobit iznosio je 12 milijardi juana, prosječan godišnji rast odsto više od 10%.

Dok Kina NC stroj tehnologije također će dobiti veće nadogradnje, "Dvanaest i pet" kasno, high-end NC stroj i na temelju proizvodna oprema posebno će postići neovisno inovacijskih kapaciteta značajno poboljšati, gospodaru velikog broja je nezavisni intelektualnog vlasništva temeljne tehnologije, opće tehnologija u međunarodnim napredne redove, volja, domaćin, i NC sistem i funkcija dijelova "mid-range razmjera i high-end industrijalizacije, Kina će razvoj van je je međunarodnim napredne razine ključne opreme , uvoz volumen velike velike brzine i preciznosti države horizontalni centar, i CNC tokarilice i ostali tržišni udio će bolju.