Dom > Izložba > Sadržaj
35 umrijeti tijekom hvatalo tržišne prilike
Apr 29, 2016

"Kina je alata poslovne" pregled: Kina kalup razvoja, prvi korak počevši s tehnologijom, uspostavljanje sustava zvuka intelektualnog vlasništva. Opet nakon primjene postupne akumulacije industrijske tehnologije, ostvariti vlastite proizvodnje kemijske industrije i poboljšanje industrijske konkurentnosti. Tijekom 35 godina u cjelini, Kina će biti izazova i mogućnosti u tržišnom okruženju.

Razvoj high-end opreme proizvodnja, bez industrije. Trenutno, RH je formu proizvodnje i primjene moći, ali promijenio u kretanja u desetljeća od lokalni kalup industrijske snage s međunarodnim napredne razine tu je veliki jaz, veliki broj high-end proizvodi mogu samo osloniti na uvoz upoznati domaće potražnje za industrijske. Industriji nacionalne kalup je nesumnjivo razvoj rat.

Zatim, u brzom razvoju industrijskih društava, lokalne umrijeti industrije će rasti kroz što znači? Jačanje prava intelektualnog vlasništva poboljšati tehničke

Nezavisna istraživanja i razvoja je primarni način poduzeća dobivena nezavisna intelektualna prava, istraživanje i razvoj je glavni vožnje snage za lijevanje plijesni industrije, nezavisna istraživanja i razvoja kapacitet Kina je kalup industrija je još uvijek vrlo slaba, u ovom trenutku, lijevanje plijesni primarnih razvojnih ciljeva nastavlja da se razvija. Dakle, samo tehnički razvod od Kina je kalup industrija se oslanjaju na osnovi odvojene.

Kina je kalup industrija trebala povećati ulaganja u znanstvena istraživanja, aktivno kultiviranje istraživačkih talenata, razvio brojne tehnologije proizvodnje kalup s nezavisne intelektualnog vlasništva; za dom i mogao probiti kroz usko grlo, aktivno uvesti i apsorbirati.

U međuvremenu, uz kontinuirano unaprijediti svijest o zaštiti intelektualnog vlasništva, vlada treba učiniti više poticati mjere potpore za domaće poduzeće razvija high-end opreme proizvodnju stvoriti dobro okruženje, kako bi se dodatno promicati razvoj plijesni proizvodnje.

35 lokalnih kalup izazov i prilika

U ovom trenutku, Kina je kalup industrija je uglavnom koncentrirana u područjima srednje i niske, kalup tehnologije je niska, Niska vrijednost-dodani, dio visoke preciznosti kalup također ovisi o uvozu, domaće proizvodnje na različitim područjima jačanja integracije. Ukupni, 35, izazov i priliku umrijeti tržišta Kine.

Stranog kapitala kalup marke izazovi. Kina je kalup industrije lice konkurentnim pritiskom uglavnom u razvijenim zemljama tehnološka prednost i prednost cijena za zemlje u razvoju, potrebno, razvoj i napredak industrijskog kalupa, ne samo kineski, jugoistočne Azije i istočne Evrope zemalja u posljednjih nekoliko godina, industrijske kalup razvoja uskoro, njegova cijena prednost je očigledno u kalup, koji do neke mjeri potkopalo Kina kalup industrija je trošak i cijena prednost. Pored toga, Japan i Južna Koreja u high-end tržištu na snagu Zapadna Europa Kina je kalup industriji suočava sa ogromnim izazovima.

Ljevanja i sve veću potražnju na tržištu. Sa Kina je dvanaest i pet planiranje i provedbu, kao i razvoj novih strateških industrija politike, regionalnih razvojnih planova i politika za revitalizaciju opreme prerađivačka industrija će osigurati novi rast točka za industriju kalup. Proizvodnja prijenos u kinu s razvijenim zemljama, Kina je kalup industrija, uvela u novi krug razvojnu mogućnost. Luo Baihui vjeruje da je dobiti jači za poboljšanje Kina je kalup industrija, povećanje lokalnih tehnoloških inovacija glavni prioritet, usavršen tehničkih rezervi; drugo, je koristeći 35 industrija u Kina je ekonomski izgradnju i promoviranje industrijske konkurentnosti i ostvariti bolje prodajne rezultate.