Dom > Izložba > Sadržaj
Industrija stručnjaci, viši inženjera Fang Xiang: Yangzhou 3D prva osoba
Apr 29, 2016

Lik kartice

Datum Siječanj 1956, Yangzhou grad kalup tehnologija udruga, Jiangsu Province, China kalup industrija udruga članova stručne skupine. U 2011, prvi uvođenje 3D tehnologije ispisa u Yangzhou. Služio je kao zamjenik ravnatelja, viši inženjer tvornice plastike u gradu Yangzhou; sprej proizvoda viši potpredsjednik i generalni direktor Yangzhou; XI ' objavljuje šangajsko Sveučilište znanosti i tehnologije park Yangzhou istraživanja direktora i ostalog osoblja.

Nije išla na koledž, postali stručnjaci u kalup industrije, upućen prvi aluminij aerosola mogu linija za proizvodnju tehničkih pretvorbe.

Fang Xiang, rođen u Yangzhou "trava-korijena stručnjaci", prije dvije godine, u XI objavljuje šangajsko Sveučilište prvog izlaganja 3D pisača, s desetljeća izloženosti pljesnjiviti industrije osjetljive, svjestan je da je 3D Tiskanje Tehnologija će biti veoma značajan tehnološke inovacije, ima široko tržište izglede. U svojim nastojanjima, Yangzhou uvođenje 3D Tiskanje Tehnologija za prvi put.

Često u kalup industriji već desetljećima, sve dok ne prepoznaš 3D ispis, osjetljivo shvatio je da ova tehnologija biti orijentir tehnološke inovacije, ne samo da imaju široko tržište izglede, će oblik u industriji ekosustava. Stoga, u svoje istraživačke napore, Yangzhou uvođenje 3D Tiskanje Tehnologija za prvi put.

Fang Xiang uvijek još jedna želja: Nadam se da ovaj industrijalizacije napredne proizvodne tehnologije. Da biste mogli koristiti ovu tehnologiju van, Fang Xiang, odveo svoju momčad u korporativne stranice uvod.

Srpanj 20, 2012, ovaj list s u Yangzhou proizvodnje pokušao 'brze izrade prototipa', ispod naslova, Yangzhou, pripadnicima javnosti po prvi put otkriva otajstvo 3D Tiskanje Tehnologija.

Fang Xiang je rekao novinarima, nakon novinskih izvještaja, hrpa nakon serije od poduzetnika da posjetite XI ' i objavljuje šangajsko Sveučilište znanosti i tehnologije parka od Yangzhou. Od napredne proizvodne tehnologije i oni pokazuju veliko interesovanje, također osvojivši narudžbe.

"Jedan najveći nalog iz, izdatak za ' 7000 juana, najveći narudžbe je od auto dijelova proizvođača, koristeći 3D Tiskanje Tehnologija za proizvodnju desetaka dijelova."

Krajem prošle godine, "na četkicu za zube industry association, Jiangsu Province" Osnivačke konferencije održan u hangji, Fang Xiang u mjesto za četkicu za zube čvrsto rukovoditelji predstavljen 3D tiskane izvore, metode, prednosti i rezultati, dobivene vrlo dobre rezultate, "četkica ručka često je novo, stalno mijenja kocka je vrlo koji uznemiruje stvar i 3D ispis može biti brzo riješen."

Zbog 3D Tiskanje proizvoda cijena se izračunava u gramima, je skupo. Ali je Fang Xiang priznao da sa sve više sofisticirane 3D Tiskanje Tehnologija, troškovi će biti pod kontrolom, Yangzhou 3D ispisa proljeće će doći.