Dom > Izložba > Sadržaj
Osnovana je kalup industrija inovacija baze intelektualnog vlasništva
Apr 29, 2016

Washington (novinar dopisnik Yi je Wang Huyu) baza kalup industrije u Kini prvi intelektualnog vlasništva prava inovacija u beilun Heng Yang zajednici predstavio prije nekoliko dana.

Heng Yang, beilun četvrti zajednice su zemlje prve industrijske zajednice kalup industrije, zajednice više od ukupno više od 600 kompanija, high-end lijev kalup poduzeća ima više od 400 poduzeća. Kalup poduzeće s godišnjom prodajom od 6 milijardi juana, industrijski prihodi od 60% više od ukupne površine, a to je umrijeti, od Kina umrijeti i kalup industrija udruga dodijelio naslov "plijesni grad".

U posljednjih nekoliko godina, na beilun plijesni industrije transformacije i nadogradnja brzo postići pomak od jednostavnog prodaje kalupe za proizvodnju proizvoda, formiranje umrijeti-lijevanje plijesni proizvodnje i auto dijelova proizvodnje i razvoj novih oblika. "Zahvaljujući implementaciji strategije intelektualnog vlasništva, grupa kalup poduzeća kako bi se ponovno roditi, konkurentnost je uvelike poboljšana." Općinski intelektualnog vlasništva Zavod službeni, rekao je. Zajednica ima više od 40 tvrtki da postane svjetske klase auto (dijelova) dobavljača na razini poduzeća.