Dom > Izložba > Sadržaj
Brza izrada prototipova proizvodnje od injekcije kalup alata industrije fokus
Apr 29, 2016

Sažetak: tradicionalna prerađivačke industrije strategija je prvi skalu, predložio 1980 20, cijene i kvalitete, 90, razvio se u tržišni odgovor na prvi. U uvjetima međunarodne proizvodne industrije i skraćivanje ciklusa razvoja proizvoda i smanjiti rizik ulaganja u razvoj novih proizvoda, postati ključ za poslovni opstanak.

Tradicionalne prerađivačke industrije strategija je prvi skalu, predložio 1980 20, cijene i kvalitete, 90, razvio se u tržišni odgovor na prvi. U uvjetima međunarodne proizvodne industrije i skraćivanje ciklusa razvoja proizvoda i smanjiti rizik ulaganja u razvoj novih proizvoda, postati ključ za poslovni opstanak. U posljednjih nekoliko godina, proizvodnja tržištu strategija usmjerena na velike vrijeme prijenosa i odgovor kakva je to iz cijene i kvalitete. Raznoliki maker proizvoda na tržištu je brzo shvatiti tržištu prilika i važno jamstvo opstanka, brzi odgovor proizvodnje postao je tema međunarodnih istraživanja, što je rezultiralo u rapid prototyping i rapid alata i naglo proizvodnja tehnologija pruža dodatno sredstvo za poduzeća kako bi se povećala njihova konkurentnost. Tehnologija se temelji na materijala Kumulativno formiranje visoke tehnologije proizvodnih tehnologija, je da je 20 proizvodnih polja nakon revolucionarnog otkrića, proizvodnja injekcija umrijeti i pritisak kalup i utiskivanje umrijeti, razne precizno složenih kalup, trenutno ima široke ventilatora aplikacija Yu auto, i zrakoplovstvo prostor, i brod, i aparatima, i industrijski dizajn i medicinski, i zgrada, i obrt izrade i djeca igračka , polja, i to sama stalno razvoj i savršen, svoje područje primjene tehnologija će konstantno proširenje širok.

U proizvodnji automobili, kućanski aparat, plijesni tvore dijelovi čine 50% ~ 70% proizvodnog rada. Kalup proizvodnja je ograničena Kina auto i aparatima, i svjetlo, razvoj industrije usko grlo i ključ, brzo formiranje računalne i programske opreme i brzo formiranje materijal stalno razvoja i savršen, brzo prototip komada snage i preciznosti se stalno poboljšavanje, brzo formiranje tehnologija je postupno za in-dubina brzo kalup proizvodnje polje, na temelju brzo formiranje metoda proizvodnje razne jednostavne ekonomske brzo kalup je postao RP & M primjena vruće problema.