Dom > Vijesti > Sadržaj
2016-Kina međunarodni industrija sajam/obrada metala i CNC stroja pokazati
Apr 29, 2016

2016-Kina sajma međunarodne industrije

Obrada metala i CNC stroja show

Alatnih strojeva, lima i cijevi obrada, plijesni i alati događanja

Vremena: Studenog 2016 1-5.

Mjesto: Nacionalnog izložbenog centra (Shanghai)

Površina: 60.000 četvornih metara

Sponzor: nacionalnog razvoja i Komisije za reformu, Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo, Ministarstvo znanosti i tehnologije, Kineske akademije znanosti, Kineska akademija inženjerstva, CCPIT, Shanghai općinska narodna vlada

Organizator: Shanghai istoku najbolje lansheng međunarodne trgovine uslugama (gra) Ltd

Industriji 18 Kina međunarodni sajam metala i CNC stroja show (MWCS) će se u studenog 2016 1-5 u nacionalnog izložbenog centra (Shanghai) je održan. Ovaj Expo će premašiti 230.000 četvornih metara izložbenog prostora, posjetitelji više od 140.000 posjetitelja, izložba, Kina ponovo najveći, koji pokazuje najvišu razinu sajma industrije.

Obrada metala i CNC alatnih strojeva pokazati (MWCS) kao jezgru Kina Expo izložba, izložbenog prostora gotovo 80.000 četvornih metara, više od 600 izlagača. MWCS2016 će se održavati na temelju njihove karakteristike, s naglaskom na distribuciju rezanje lima alatnih strojeva, metalnih formiranje strojeva, test i mjerne opreme, alata i 3D Tiskanje su pet područja, dodatno pažnju na osnovne proizvodnje, daljnje jačanje poseban high-end CNC alatnih strojeva i inteligentni proizvodni prostor, inzistirao na koji pokazuje high-end CNC oprema se u Kini do 2025, za izgradnju platforme povisok-kraj obrada metala.

Rezanje lima alatnih izložba

NC stroj i izložba (MWCS) izložbeni prostor 80.000 četvornih metara za obradu metala, izložba enterprise je očekuje da će više od 600 kući, pokazuju različit stroj i srodni proizvodi više od tisuću, pokriva je obrada centra, i auto, i glodanje i bušenje, mlin i brzina obrade, i teški stroj, i električni obrada, i bettega stroj, i metalni 3D ispis, i NC sistem i broj eksplicitno uređaj , i strojnih dijelova i pomoćna oprema i abrazivne Abrazivi, i alat za učvršćenje i testiranje mjerne opreme, kategorije. Okuplja Yamazaki Mazak, Haas, Qin chuan, Shenyang, Kunming alata, na sjeveru, Franjo II., Shanghai, Dalian guangyang, Wenchuan i mnogih drugih poznatih proizvođača alatnih strojeva, kao i Njemačka, i Italija, i Turskoj, i Japan i Tajvan paviljon u nacionalne i regionalne grupe, kao što su izložbe.

Domaćin integracije resursa, organizacija motornih vozila i dijelova, high-end elektroničke komunikacijske opreme, strojeva proizvodnja, alata, aerospace, obrana, brodogradnja, željeznički prijevoz, medicinske opreme, više od više od 20 ključnih područja profesionalnih kupaca koji su prisustvovali događaju. Izložba u isto vrijeme "poseban forum za high-end CNC alatnih strojeva i osnovna proizvodna oprema", "proširene inovativnosti Unije upravno Kina je proizvodnja automobila oprema", "metal rezanje Forum" i niz profesionalnih aktivnosti, tako da izlagači i stručni posjetitelji mogu bolje komunicirati, prvi put industrije informacija, učinkovito poboljšati izložba prihod.