Dom > Vijesti > Sadržaj
Proizvodni proces proizvodnje plastike
Jun 12, 2017

Postoji mnogo metoda lijevanja plastike, sljedećeg popisa šest glavnih metoda kalupljenja

1, injekcijsko prešanje također poznato kao injekcijsko prešanje.

2, ekstruzijski kalupljenje također je poznat kao ekstruzijski kalupljenje. Je jedan od glavnih kalupljenja termoplastika

3, šuplje kalupljenje i puhanje

4, kompresijsko prešanje poznato i kao prešanje kalupa. Gornji i donji plijesni postavljeni su između gornjeg i donjeg predloška tiska, plastični materijal je izravno dodan u šupljinu, kalup je zatvoren, plastika je ispunjena šupljinom pod tlakom topline, a plastični obradni dio je izliječen Nakon skrućivanja.

5, Injekcijsko prešanje pod pritiskom također poznato kao prijenosni kalupljenje. Također je jedna od glavnih metoda oblikovanja termoizolacijske plastike. To su plastične čestice napunjene u prostor za hranjenje plijesni, kod zagrijavanja, pod pritiskom rastaljenom plastikom kroz prostor za hranjenje plijesni na dnu sustava za lijevanje ispunjen šupljinom, a zatim skrutnjen oblikovanje

6, oblikovanje krute faze tako da plastična kalupljenja u temperaturi taljenja, bez očitog protoka u postupku kalupljenja, više od dvije obrade plastičnog lima, kao što su vakumski kalupljenje, oblikovanje komprimiranog zraka i oblikovanje tlaka itd., Koristi se izvornik Za tankoslojnu obradbu, prvo se koristi za izradu obradaka od debelih stijenki.

7, ostali oblikovani kalendri, lijevanja, kalupljenje, kalupljenje pjene, itd.

8. Ekstruzijski kalupljenje. Ekstruzijski kalupljenje se također naziva prešanje kalupa ili ekstruzija, u ekstruderu se kroz grijanje, tlak i protok materijala kontinuirano provodi kroz oblik kalupa plijesni.

9. Stisnuti-povucite kalupljenje. Formiranje stiskanjem je jedna od metoda kalupljenja termoizolacijskih vlaknastih armaturnih materijala. Za oblik Proizvodnog odjeljka fiksiran, neograničen profil duljine. Postupak kalupljenja je kontinuirano vlakno impregniranog smolastog ljepila koja se izvlači kalupom za zagrijavanje, a zatim se smola priprema jednosmjerno, neprekidnom armiranom plastičnom profilu visoke čvrstoće kroz komoru za grijanje kako bi se dodatno skrutila.

10, koji se obično koristi za smolu za kalupljenje ekstruzije ima nezasićene poliesterne, epoksi i silikonske vrste. Nezasićena poliesterska smola se koristi najviše. Plastični dijelovi za proizvodnju

Pultrusion stroj se obično sastoji od uređaja za raspored vlakana, smole, preformiranog uređaja, kalupa za usta i grijača, uređaja za vuču i opreme za rezanje.

11. Injekcijsko prešanje. Injekcijsko prešanje (injekcijsko prešanje) je metoda za izradu plastificiranog termoplastičnog ili termoizolacijskog kalupljenja plastično ravnomjerno plastificiranog u cijev za grijanje, a potom gurnuta klipom ili pokretnim vijkom u šupljinu kalupa zatvorenog kalupa.