Dom > Vijesti > Sadržaj
Metalnih dijelova 3D ispisa: 4.0 industrijske inovacije pokret
Apr 29, 2016

Pregled: 3D ispisa je narasla nova tehnologija se postupno razvio u mainstream tehnologije, mnoge tvrtke početi da prepoznaju i prihvate ova tehnologija donosi učinkovitosti troškova i proizvodnje. Industrija prognoze do 2017, globalno tržište za 3D ispis izazvat će veliki rast u otpremnicama i prodaja, složen godišnja stopa rasta bit će 59% i 29% respektivno.

OFweek laserski neto vijesti: u posljednjih nekoliko godina, 3D tiskarstvu iskočio brzo rastao, ovaj porast trendove svjetsku pozornost i promociju. U međuvremenu, s razvojem laseri, računalu i strojarstva tehnologija CAD/CAM, metalne dijelove laserski primjeni dodatne proizvodne tehnologije u laserski prijenos tehnologije i brze izrade prototipa tehnologije se, brzo postao 3D ispis u području visokih proizvodnih tehnologija za budućnost. Industrija stručnjaci smatraju da, metalni dijelovi industrijskih 4.0 3D Tiskanje Tehnologija očekuje se da će donijeti o reformskom pokretu.

3D ispis PK tradicionalnih sloboda dizajna Edge

Pod pritiskom kapital i tehnologija, 3D Tiskanje novih aplikacija pojaviti, to je ne pretjerano reći, 3D printing je nova tehnologija se postupno razvio u mainstream tehnologije, mnoge tvrtke početi da prepoznaju i prihvate ova tehnologija donosi učinkovitosti troškova i proizvodnje. Industrija prognoze do 2017, globalno tržište za 3D ispis izazvat će veliki rast u otpremnicama i prodaja, složen godišnja stopa rasta bit će 59% i 29% respektivno.

Paralelno s brzom tržišta razvoj 3D Tiskanje Tehnologija više duboko mijenja tradicionalne prerađivačke industrije. Tradicionalni dizajn zbog mehaničkih dijelova su ograničeni na proizvodnih procesa, kao što su tokarenje, glodanje, blanjanje, brušenje, zavarivanje i lijevanje za postizanje slobode dizajna. Sa povećane materijalne proizvodnje (3D tisak) tehnologija razvoja, posebno izravno proizvodnja metalnih dijelova materijala povećane proizvodnje tehnologije u preciznost i pouzdanost, aspektima napretka, preciznost formiranje tehnologije možete kompleks metalne komponente rješenja teško obrade i ciklus dug i trošak visoku tehnologiju problem, možete obradu iz tradicionalnih proizvodnih metoda ne obrade kompleksa metalnih dijelova, postiže ima materijala, strukture i funkcije integracija dizajna i proizvodnje. Razvoj 3D tehnologije ispisa, neminovno dovodi do CAD modela dizajn promjene moći ćete besplatno dizajn i funkcija dizajn mehaničkih dijelova.