Dom > Vijesti > Sadržaj
NPE2015: Barijera pakiranje za Injection moulding tehnologija skokje izvješća
Apr 29, 2016

Industrija plastike "Sveti Gral": to je jasno da ukupan paket će zamijeniti brizganje metalna ambalaža, na primjer, više od 1 milijarde limenki po godinu dana na tržištu.

Na 2015NPE show, vidjet ćete da je došao u naše živote.

Plastika može izvesti bolje

Milacron (štand broj: W2703) izloženi Klear hrana konzerve, pomaže promatrati hranu u obliku lonac.

"Iznenađenje je da ambalaža ne utječe hrana sjaja", Milacron sustav ubrizgavanja za ukupno lasaierbeineite, direktor prodaje i marketinga, rekao je.

Prije deset mjeseci Njemačka Interpack izložba, Milacron Klear je pokazati uzorke i na slike, Milacron prvi Klear sajmova održat će se. Bennett je rekao: "o Klear, Izlagali smo kompletnu proizvodnu liniju, sada tvrtka u postavljanju prepreka unutar kontejnera prikaza.

Ova linija 280 tona stezna sila injection moulding strojevi, četiri šupljine plijesni koje proizvode Klear možete pokrenuti ciklus manje od 8 sekundi. Hladno radi umre StackTeck sustava ograničena. Visoko-grupe i majstori tvrtka je proizvođač vruće trkač i DME kalup i komponenta dobavljača.

Urednika zaključak "plastična ambalaža umjesto tradicionalnu industriju je vruća tema u 2015 godine u novo umjesto tradicionalne proces sudara će se suočiti tvrd? u ovaj NPE2015 predstava bit će objaviti jedan po jedan. Smole proizvođača, strojevi, kemikalije, aditiva, kalup, kalup i dizajn softvera, prilagođeno oblikovanje mogućnosti u područjima kao što je dobavljač će se sastati u Orlando Orange County Convention Center na Ožujak 23, očekuje se ukupno oko 2000, 40% iz SAD-teritorij. Na NPE2015, možete saznati u industriji novih tehnologija i mogućnosti komunikacije s tvrtkama i stručnjacima u različitim područjima.