Dom > Vijesti > Sadržaj
Plastične brze izrade prototipa tehnologije: niske cijene visoka preciznost i kvalitetan
Apr 29, 2016

"Kina je plastike Strojevi mreža tehnologija" u nekoliko desetljeća prije, nema stroja alata puta, svi proizvodi su rukom završio, izuzetno dugotrajan, i plijesni prevladavaju danas, proizvodnja proizvoda sve dok prvi počeo stvaranje plijesni, drugi može se obaviti brzo u velikim količinama.

Brza izrada prototipova proizvodnih tehnologija u gotovo 20 godina veliki napredak, ali samo praktični dio je bila da mogućnost da stvarno igraju svoje snage. Dakle, istraživanja naglasak brze izrade prototipa tehnologije od strane tehnologije i opreme za istraživanje i razvoj, okretanje metalni kalup napravljen Xiao 12. u usporedbi s tradicionalnom kalup proizvodnih tehnologija, brz alata na temelju brze izrade prototipa proizvodni ciklus proizvodnje i proizvodni troškovi su znatno niži, pogotovo za male serije probne proizvodnje prednosti i vitalnost. Temelji se na LOM prototip brze izrade prototipa tehnologije, u kombinaciji sa Silikonskom gumom i precizno lijevanje tehnologija transformacije, razvoj tehnologije brze proizvodnje cinka baze aluminijski plastični kalup i tehnologiju proizvodnje automobila abažur plijesni.

Cink osnovna slitina plastični kalup proizvodnja rutu od plastike računalo 3D dizajn na temelju Cink legura umiru proizvodni proces.

Prototipova i prototip silikona gume noga plijesni za razvoj plastičnih proizvoda u Huazhong Univerziteta nauke i Dario-3 tankih materijala od proizvodnje (LOM) na proizvodnje brze izrade prototipa strojeva. Prvo, koristite Pro-E UG 3D dizajn ili softverskih proizvoda, a zatim krišku uz visinu generira hijerarhijski diskretne razine informacija, unesite u za brze izrade prototipa. LOM strojeva prema kontur rezanje papira premazan s taljivih ljepila, s grijanom valjka tijesto sloj po sloj, konačno uklanjanje otpada i papira prototip proizvoda nakon što su bili obrađeni. U usporedbi s drugim metodama brze izrade prototipa, LOM prototip formiranje brzina, niske cijene, visoke dimenzionalne točnosti i kvalitetu površine nakon tretmana.

Zaključak: LOM prototip u kombinaciji s brzo precizno lijevanje tehnologija plastični kalup što tehnologija, idealni su za brzu proizvodnju male serije probne proizvodnje i uzorak dijelova, može se koristiti za zamijeniti pojedine oštećene dijelove proizvoda, kao što su nijansu prije nego što automobil čini ovaj članak susret sektor popravak automobila treba, štedi vrijeme i resurse. Ali ova tehnologija je pogodna za precizno formiranje umrijeti za fine dijelove od plastike, treba kombinirati s drugim metodama kao što su obrada proizvodnje.

Potražnje na tržištu za proizvode proizvedene u budućnosti će biti brz, raznolik, male količine trendovi razvoja, na temelju brze izrade prototipa tehnologije u kombinaciji s naglo proizvodnja Cink bazi legure plastične forme tehnologije imat će golem potencijal, ima široko tržište izglede.