Dom > Vijesti > Sadržaj
Precizni dijelovi alata za brizganje plastike plijesni
Jun 04, 2016

Osnovni podaci

Model NO.:5569Zaštitni znak: Gemte
Specifikacija: SGSPorijeklo: Shenzhen, Kina
HS kod: 8480410090

Specifikacije
Rezervni dijelovi plastična prerada plastike
1. puno dizajn
2. tvornica cijena
3. Clientand #39; s dizajnom dostupan

Opis proizvoda:
Sve vrste rezervnih dijelova plastična prerada plastike s bilo kojeg materijala
1. Veličina: Prema crtežu.
2. svi mi možemo
3. pakiranje: Standardni izvoz kutija s paletama ili kao zahtjev
4. liječenje: kao klijenti potrebno
5. Površina: različito kao što su slikarstvo, visoko sjajni, prskanje, eloksiranje, EDM andamp; Visoke Poljske, pozlaćeni kromne/nikal, krom, pištolj-oplata, sitotisak, prozirno ili Translucent, četka, guma boja, Fasete itd.
6. zaštitni uvjeti: FOB shanghai i ovo će biti prikladan za uvoz od nas.
7. plaćanje: T/T, Western Union,
8. uzorak vrijeme: u roku od 7 dana.
9. vrijeme isporuke: 7 radnih dana na temelju dijelova treba
10. uzorak naloga prihvatljivo.

Profil tvrtke:

Naša tvrtka je osnovana 1998, integrirajući Randamp; D i prodaju. Obuhvaća površinu od 6, 000sqm. Uz naše bogato iskustvo i marljiv i radin osoblje, možemo zadovoljiti različite zahtjeve iz različitih vrsta klijenata. Mi ćemo probati naš najbolji da služi vama i nadam se postati prijatelj i poslovni partner.

Usluga: Naša tvrtka je tim iskusnih tehnički inžinjer, a možemo dizajnirati plijesni i obrade čvora i pronaći najbolje rješenje za svoj projekt. Naši reprezentativci također mogu cijeli kontrole kvalitete plana za svaku isporuku. Imamo servisne službe s engleskog govornog područja sposobnost prevesti customersand #39; potrebe kineskih inženjera.

Tim: Naš tim je pun mladenačke vitalnosti, Set, inženjerski odjel, dizajn odjel, Odjel nabave, odjel prodaje, Ministarstvo financija i velikih proizvodnih radionica. Naš slogan je andquot, kvaliteta je prvi, kupac prvi put! andquot;

Partner: S 13 godina razvoja, Gemte tvrtka je investirala u nekoliko tvornica kako bi pomogao tvrtkama smanjenje troškova proizvodnje i učiniti vaše cijenjene tvrtke konkurentnije. Mi srdačno dobrodošli nove upite od kompanija širom svijeta. Naši proizvodi su bili izvezeni u više od 20 zemalja i regija, kao što su Japan, sad, Kanada, Njemačka, EU i jugoistočne Azije. Gemte obećava da citiram Posljednja razumne cijene i najbolju uslugu u roku od 24 sata od primitka vašeg upita.

Opis proizvoda