Dom > Vijesti > Sadržaj
Svojstva proizvodnje metala
Jun 21, 2017

Metalni žigosanje: metala je metoda hladne obrade, poznata i kao hladna žigosanje ili lima, s mogućnošću utiskivanja opreme, metalnim pločama u kalupu neposredno pod formiranjem sile, dijelovi žigosanje se široko koriste u proizvodnji auto dijelova i proizvodnja Kućanski aparati. Zbog visokih troškova kalupa i marginalnih troškova pojedinačnog komada, metalni žigosanje prikladan je samo za masovnu proizvodnju. Osim toga, napredak prešanja metalnih žigosata je visok, jednostruka brzina i upotreba širokog raspona materijala, tako da se u ovoj tehnologiji koristi velika većina modernih industrijskih dijelova proizvodnje metalnih dijelova.

1. Metalna ploča je učvršćena na tablici kalupa; 2. Gornji bušotina se pada vertikalno, tako da je metalni list pritisnut unutar kalupa. 3. Birač se podiže i dio se skine kako bi pričekao sljedeći korak. Cijeli postupak je u 1s -1min ili tako. Napomena: Preporuča se prešanje debljine metalne ploče za kontrolu između 0,4 mm i 2 mm (0,02 in-0,08 inča), preglata metalnog lima će utjecati na učinak lijevanja. 2 Ograničenja metalnih žigova općenito dolaze iz stroja: Strojna tablična veličina Odredite Veličina ploče, dubina žigosanja i oblik složenosti procesa kalupljenja kako bi se odredila brzina da biste vidjeli koji su dijelovi proizvedeni na ovaj način: tehnologija metalnog utiskivanja kako bi se dobila velika većina mehaničkih proizvoda i elektroničkih proizvoda, dijelova , Ali ovaj način proizvodnje se izaziva. Pojava sve više i više kompozitnih materijala i ubrzano širenje 3D tehnologije tiskanja, proizvodnja industrijskih proizvoda može doživjeti revoluciju.

Tehnologija metalnih žigova proizvodi veliku većinu mehaničkih proizvoda i elektroničkih komponenti, no ovaj se način proizvodnje izaziva. Pojava sve više i više kompozitnih materijala i ubrzano širenje 3D tehnologije tiskanja, proizvodnja industrijskih proizvoda može doživjeti revoluciju. Formiranjem integracije na globalnoj razini, sposobnost samostalnog razvoja proizvoda postala je temelj globalne konkurencije u prerađivačkoj industriji. Istodobno, prerađivačka industrija kako bi zadovoljila promjenjive potrebe korisnika, ali i zahtijeva da proizvodna tehnologija ima snažnu fleksibilnost u malim količinama ili čak pojedinačnom proizvodu bez povećanja troškova proizvoda, tako da brzina proizvoda Fleksibilnost razvoja i tehnologije proizvodnje postaje vrlo kritična. Brza prerađevina Proizvodnja metalnih dijelova