Dom > Vijesti > Sadržaj
Zahtjevi za čuvanje proizvodnje metala
Jul 24, 2017

1. Skladišni prostor (skladište) skladištenje skladišta metalnih konstrukcija treba biti suho i prozračeno, držati podalje od štetnih plinova; Spojnice u skladištu ne smiju se skladištiti zajedno sa kemikalijama i kiselim baznim tvarima; Termometri, higrometar i uređaji za podešavanje temperature i vlažnosti moraju biti predviđeni u skladištu; Pribor treba držati uredno na policama, s sigurnim razmakom između police i između police i zidova. Neprikladan staviti na policama velikih, ne stavljajte izravno na zemlju, primjenu jastučić, s tlom da zadrži određeni jaz.

2. Pribor za pohranu i prihvaćanje treba obratiti pozornost na problem pribora za skladištenje Osim odredbi prihvaćanja skladišta i tehničkog pregleda, ali i skladištenje dijelova zaštite ambalaže sveobuhvatne inspekcije. Uz tehničko ispitivanje mora biti otvoreno, uglavnom treba održavati originalnu ambalažu i brtvljenje integriteta. Kao što je otkriće oštećenja pakiranja, korozije i drugih dijelova situacije, na pravodobno liječenje

3. Kontrola temperature i vlažnosti u skladištu prema sezonskim i temperaturnim promjenama, podešavanje temperature i vlažnosti u skladištu u vremenu, održavanje temperature na 20-30 ° C i održavanje relativne vlažnosti ispod 75%.

4. Pravodobno ulje Anti-rust metalni pribor u skladištu duže vrijeme skladištenja, njegova zaštitna mast svibanj biti hlapljiva, pakiranje može biti oštećena, u ovom trenutku kombinirati redovito ili nepravilan inventar, provjerite zaštitu pribora, pravodobno anti-rđa liječenje. Dijelovi za završnu obradu površine ima malu hrđu, mogu se koristiti čistim pamučnim pređe obojene malim brisanjem ulja, ne smiju koristiti grubu krpicu ili čišćenje. Ako korozija ozbiljno utječe na uporabu, ona će biti odbačena. Nakon uklanjanja hrđe, dijelove treba uljati i čuvati. Tradicionalna metoda metalnih dijelova koji ne šteti hrđi je da umočite dijelove u rastopljeni parafinski vosak, uklonite zrak i zatim upotrijebite ambalažu od tkanine, plastike ili papira. Precizni dijelovi mogu se namočiti u vrućem mineralnom ulju, presvučeni krpom prije nego što se uranja vosak, također se mogu temeljiti na različitim karakteristikama pribora i zahtjeva za skladištenjem, odabiru različitih masti protiv korova za liječenje.

5. Spriječiti dijelove od dodirujućih dijelova radne površine za završnu obradu, osobito s nekim većim i važnijim priborom, kao što su radilice, bregasto vratilo, tijelo cilindra, glava cilindra, diferencijalna ljuska i sl., Uz anti-rust ulje, ali Također, kako bi zaštitili ambalažu (kao što su drveni slučajevi), cilj je izbjeći završetak ozljede lica. Opći dijelovi tvornice tvornice tvornice su u skladu s nacionalnim standardima za pakiranje. Ovi paketi ne smiju biti oštećeni tijekom transporta i skladištenja te će se popraviti kao i ako su oštećeni. Pribor u skladištu isporuke, kupnje, čišćenja, inventara proces, ali i obratite pozornost na zaštitu, tako da pribor u knjižnici nije ozlijeđen. Teški dijelovi trebaju biti zabranjeni da budu vukli na tlu